MED BEAUTY SWISS SLOVENIA: Pod gozdom 5, 2000 Maribor

0043 664 45 38 m.seitinger@medbeauty.si

PODARITE SVOJI KOŽI, KAR SI ZASLUŽI – LE NAJBOLJŠE

Uporabniki in uporabnice po vsem svetu si želijo nego, ki kožo ohranja lepo, zdravo, čvrsto in mladostno na videz in otip. Lepota je v sodobni družbi namreč bolj kot kadar koli prej statusni simbol. In obravnavajmo jo tako. Zato svoji koži privoščite razvajanje z razkošjem. Linija cell premium z osupljvimi rezultati izpolni vse, kar obljublja.

Izdelki cell premium so učinkovita kombinacija rastlinskih matičnih celic in edinstvene patentirane aktivne učinkovine PhytoCellTec forte Dr. Gerny. Morda zveni preprosto, a v resnici gre za izjemno zapleteno inovacijo, kot je doslej še ni bilo. Nastala je v tesnem sodelovanju med dermatologom Haraldom Gernyjem, dr. med., in vodilnim biokemikom, ki se ukvarja z rastlinskimi matičnimi celicami. Smo vzbudili vašo radovednost? Poglobite se v edinstvenost tretmaja cell premium in na lastni koži občutite prednosti te nege.

CELL PREMIUM

Visokoučinkovita nega kože na več ravneh z aktivnimi rastlinskimi matičnimi celicami • Optimirano delovanje zaradi kompleksa Dr. Gerny advanced anti-aging Complex • Varuje in regenerira kožne matične celice • Izrazito zmanjša izrazne linije in gube • Učinkovita zaščita pred staranjem kože zaradi vpliva sonca • Ohranja vitalnost in mladostnost kože • Prijazna do kože • Brez parabenov ali učinkovin živalskega izvora

ICON

Visoko učinkovita anti-aging negovalna olja, ki vsebujejo izvlečke rastlinskih matičnih celic iz jabolk, grozdja, arganov in alpske vrtnice. Izkusite edinstvene učinke PhytoCellTec Dr. Gerny. Izdeleli in razvili so jih izključno švicarski biokemiki v švicarskih laboratorijih.

No 1

N°1 je unikaten vrhunski švicarski izdelek za nego kože. Narejen je na podlagi novih znanstvenih ugotovitev v epigenetiki, dolgotrajnih dermatoloških izkušenj in formule za pomirjanje kože PhytoCellTec fortea Dr. Gerny® pripravljene iz matičnih celic, ki temeljijo na rastlinah. To luksuzno kremo za nego proti staranju kože sta razvila in izdelala švicarski dermatolog dr. Med. Harald Gerny in njegova žena Gabriela Gerny.